Sportcentrum Midden Boskoop

Laatst geüpdate op 27 februari 2024
47 keer bekeken sinds 4 februari 2024

Over Sportcentrum Midden Boskoop

Squash, een dynamische en uitdagende sport, is het perfecte middel om zowel fysiek als mentaal in vorm te blijven. Bij squashclub Sportcentrum Midden Boskoop bieden wij faciliteiten van topkwaliteit die geschikt zijn voor spelers van elk niveau, van beginners tot gevorderden. Onze club beschikt over professionele squashbanen waarop u uw vaardigheden kunt aanscherpen, uw conditie kunt verbeteren en kunt genieten van de gezonde competitie. Met een breed scala aan trainingsprogramma's, onder leiding van ervaren trainers, bieden wij u de mogelijkheid om uw squashspel naar een hoger niveau te tillen. Daarnaast creëert onze bruisende community een uitnodigende sfeer waar iedereen zich thuis voelt, ongeacht uw ervaringsniveau. Sluit u aan bij onze squashclub en ervaar de perfecte mix van sportiviteit, gezelligheid en persoonlijke ontwikkeling.

Aantal squashbanen

0

Faciliteiten op locatie

Airconditioning
Bar
Bar (beperkt open)
Betaald parkeren
Betaald parkeren langs de weg
Buiten terras
Gratis parkeren
Kantine
Kleedhokje
Kleedkamer + douches
Kluisjes
Lessen

Activiteiten op locatie

Clubavond
Clubladder
Competitie
Eredivisie
Soccer squash
Toernooien
Trainer

Evenementen bij Sportcentrum Midden Boskoop

Reviews & scores

Er zijn nog geen reviews geschreven. Schrijf een review over Sportcentrum Midden Boskoop

Algemene indruk -
Verlichting -
Hoogte plafond (binnen) -
Baan onderhoud -
Faciliteiten -
Gastvrijheid -
Reserveren -
Kantine/bar -
Join de Alphen aan den Rijn community white dots
Squash Gids community
Join WhatsApp groep

In de buurt van Sportcentrum Midden Boskoop

Squashgids in 4 stappen

Over Boskoop

Ontdek de opwinding van squash in Boskoop, de ultieme bestemming voor squashliefhebbers! Of je nu een ervaren speler bent of net begint met squash, Sportcentrum Midden Boskoop in Boskoop biedt de perfecte omgeving om je vaardigheden te ontwikkelen, nieuwe mensen te ontmoeten en je passie voor de sport te delen.

Doe mee aan spannende wedstrijden, verbeter je spel met tips van toptrainers en ervaar de unieke sfeer van squash in Boskoop. Met state-of-the-art faciliteiten, competitieve en recreatieve speelmogelijkheden, en een levendige community, is Sportcentrum Midden Boskoop de place-to-be voor iedereen die zijn liefde voor squash wil verdiepen.

Mis deze kans niet om deel uit te maken van een groeiende sportgemeenschap in Boskoop. Of je nu voor de competitie komt of gewoon voor de gezelligheid, bij Sportcentrum Midden Boskoop vind je de ideale mix van passie, plezier en sportiviteit.