Squash Podcasts

Welkom bij de Squash Podcast, gepresenteerd door squashgids.nl, dé plek voor iedereen die gepassioneerd is over squash! Of je nu een doorgewinterde professional bent, een enthousiaste amateur, of iemand die net kennismaakt met deze dynamische sport, deze podcast is jouw ultieme bron van alles wat met squash te maken heeft.

Elke aflevering duiken we diep in de wereld van squash, waarbij we een breed scala aan onderwerpen verkennen: van technieken en trainingstips tot de laatste ontwikkelingen in de sport, interviews met topatleten, coaches, en andere sleutelfiguren uit de squashwereld. Daarnaast behandelen we gezondheid en fitness advies om jouw spel naar een hoger niveau te tillen, evenals strategieën en mentale inzichten die je zowel op als naast de baan kunt toepassen.

Onze missie is om een inspirerende en informatieve gemeenschap te bouwen voor squashliefhebbers van alle niveaus, waar kennis en passie voor de sport samenkomen. Sluit je bij ons aan voor je wekelijkse dosis squashpraat, inspirerende verhalen, en leerzame gesprekken. Of je nu op zoek bent naar manieren om je backhand te verbeteren, benieuwd bent naar de nieuwste squashuitrusting, of gewoon wilt luisteren naar boeiende verhalen uit de squashwereld, de Squash Podcast van squashgids.nl heeft het allemaal. Pak je racket, doe je oordopjes in, en laat ons samen de squashwereld ontdekken!