Meet and Play

Reserveringssysteem
Logo Meet and Play

Contactgegevens Meet and Play

Over Meet and Play

KNLTB Meet & Play is dé innovatieve oplossing voor squashclubs in Nederland die streven naar optimale baanbenutting en nieuwe leden willen aantrekken. Dit unieke platform biedt een naadloze zoek- en boekervaring voor niet-leden die graag squash willen spelen. Of je nu beginner bent of al enige ervaring hebt, KNLTB Meet & Play maakt het mogelijk om eenvoudig en snel een baan te vinden en te reserveren bij een club in de buurt.

Met KNLTB Meet & Play vergroot je de zichtbaarheid van jouw club en trek je nieuwe spelers aan die geïnteresseerd zijn in squash. Door jouw tennis- en padelbanen beschikbaar te stellen via ons platform, profiteer je van een efficiëntere baanbezetting en bied je potentiële leden een laagdrempelige manier om kennis te maken met de sport en jouw club. Het is een uitstekende manier om de sport te promoten en tegelijkertijd je club financieel te ondersteunen.

Verbeter de baanbezetting en verhoog de inkomsten van je club door deel te nemen aan KNLTB Meet & Play. Ons platform is speciaal ontworpen om het voor spelers zonder lidmaatschap gemakkelijker te maken om een tennis- of padelbaan te boeken. Dit stimuleert de sportbeoefening en helpt bij het opbouwen van een grotere tennis- en padelgemeenschap in Nederland.

Door aan te sluiten bij KNLTB Meet & Play, maak je deel uit van een groeiend netwerk van clubs die vooruitstrevend denken en actief bijdragen aan de ontwikkeling van tennis en padel in Nederland. Zet jouw club vandaag nog op de kaart en bied spelers de kans om de liefde voor squash te ontdekken en te beleven op jouw club.

Locaties Meet and Play

17 locaties