Locatie media

Waregem Sport Center

Laatst geüpdate op 27 februari 2024
43 keer bekeken sinds 25 februari 2024

Over Waregem Sport Center

Ontdek jouw thuisbasis voor squash: Waregem Sport Center dé squashvereniging voor iedereen

Ben je op zoek naar een plek waar jouw liefde voor squash centraal staat? Zoek niet verder! Onze squashvereniging verwelkomt spelers van alle niveaus, van beginners tot gevorderden, en biedt een bruisende gemeenschap waar de squashsport in al zijn facetten wordt gevierd.

Een gemeenschap die samen groeit

Bij onze squashvereniging draait alles om de gemeenschap. We organiseren regelmatig evenementen, toernooien en sociale bijeenkomsten die onze leden samenbrengen. Of je nu de competitie aangaat of gewoon voor de gezelligheid speelt, je vindt altijd een warme en uitnodigende sfeer.

Aantal squashbanen

0

Faciliteiten op locatie

Airconditioning
Bar
Bar (beperkt open)
Betaald parkeren
Betaald parkeren langs de weg
Buiten terras
Gratis parkeren
Kantine
Kleedhokje
Kleedkamer + douches
Kluisjes
Lessen

Activiteiten op locatie

Clubavond
Clubladder
Competitie
Eredivisie
Soccer squash
Toernooien
Trainer

Evenementen bij Waregem Sport Center

Reviews & scores

Er zijn nog geen reviews geschreven. Schrijf een review over Waregem Sport Center

Algemene indruk -
Verlichting -
Hoogte plafond (binnen) -
Baan onderhoud -
Faciliteiten -
Gastvrijheid -
Reserveren -
Kantine/bar -

In de buurt van Waregem Sport Center

Squashgids in 4 stappen

Over Waregem

Ontdek de opwinding van squash in Waregem, de ultieme bestemming voor squashliefhebbers! Of je nu een ervaren speler bent of net begint met squash, Waregem Sport Center in Waregem biedt de perfecte omgeving om je vaardigheden te ontwikkelen, nieuwe mensen te ontmoeten en je passie voor de sport te delen.

Doe mee aan spannende wedstrijden, verbeter je spel met tips van toptrainers en ervaar de unieke sfeer van squash in Waregem. Met state-of-the-art faciliteiten, competitieve en recreatieve speelmogelijkheden, en een levendige community, is Waregem Sport Center de place-to-be voor iedereen die zijn liefde voor squash wil verdiepen.

Mis deze kans niet om deel uit te maken van een groeiende sportgemeenschap in Waregem. Of je nu voor de competitie komt of gewoon voor de gezelligheid, bij Waregem Sport Center vind je de ideale mix van passie, plezier en sportiviteit.