Victoria Rotterdam

Laatst geüpdate op 28 februari 2024
87 keer bekeken sinds 1 februari 2024

Over Victoria Rotterdam

Squashvereniging Victoria Rotterdam is een van de oudste en leukste verenigingen van Nederland en meervoudig nationaal kampioen.
We hebben een sterke interne competitie via de clubladder app en daarnaast meerdere teams in de officiële competitie van de Squashbond Nederland.

Je kan squashen als lid van de vereniging of een losse baan huren via Supersaas.

Op woensdagen zijn er eredivisiewedstrijden met diverse nationale en internationale topspelers. Toegang is gratis.

Squashlessen kunenn gevolgd worden bij diverse interne trainers die zelf op hoog niveau spelen of gespeeld hebben en bij de Rotterdam Squash Academy. De jeugd speelt op zaterdagochtend.

Aantal squashbanen

0

Faciliteiten op locatie

Bar
Buiten terras
Gratis parkeren
Kantine
Kleedkamer + douches
Lessen
Online reserveren
Verhuur materiaal
Wi-Fi
Airconditioning
Bar (beperkt open)
Betaald parkeren

Activiteiten op locatie

Clubladder
Competitie
Eredivisie
Trainer
Clubavond
Soccer squash
Toernooien

Evenementen bij Victoria Rotterdam

Reviews & scores

Er zijn nog geen reviews geschreven. Schrijf een review over Victoria Rotterdam

Algemene indruk -
Verlichting -
Hoogte plafond (binnen) -
Baan onderhoud -
Faciliteiten -
Gastvrijheid -
Reserveren -
Kantine/bar -

Een kijkje bij Victoria Rotterdam

In de buurt van Victoria Rotterdam

Squashgids in 4 stappen

Over Rotterdam

Rotterdam, een stad bekend om haar moderne architectuur en dynamische haven, is ook een bruisend centrum voor squashenthousiastelingen. Met een rijke traditie in sport en recreatie, biedt Rotterdam uitstekende mogelijkheden voor zowel beginners als gevorderde squashspelers. Ontdek de vele voordelen van squashen in deze levendige stad.

Rotterdam onderscheidt zich door haar innovatieve en inclusieve sportcultuur. De stad herbergt diverse squashfaciliteiten die toegankelijk zijn voor iedereen die de sport wil beoefenen, ongeacht leeftijd of vaardigheidsniveau. Of je nu op zoek bent naar een plek om voor het eerst te spelen of je technieken wilt verfijnen, Rotterdam biedt een gastvrije omgeving om je squashspel te verbeteren.

Squash is een uitdagende sport die zowel fysiek als mentaal veel van je vraagt. Het speelt een belangrijke rol in het verbeteren van je cardiovasculaire gezondheid, flexibiliteit, en reactievermogen. Daarnaast is het een geweldige manier om stress te verminderen en nieuwe vrienden te maken. De squashclubs in Rotterdam bieden programma's en activiteiten die gericht zijn op het verbeteren van je spel, terwijl je geniet van een gezonde competitieve geest.

De squashgemeenschap in Rotterdam is levendig en verwelkomend. Het is een plek waar je niet alleen je squashvaardigheden kunt ontwikkelen, maar ook deel kunt uitmaken van een sociale groep met een passie voor de sport. Door je aan te sluiten bij deze gemeenschap, krijg je toegang tot professionele training, de mogelijkheid om deel te nemen aan toernooien, en de kans om je netwerk uit te breiden.

Gedurende het hele jaar biedt Rotterdam een scala aan squashevenementen en -competities. Deze variëren van vriendschappelijke wedstrijden en lokale clubtoernooien tot grotere, internationaal erkende evenementen. Het deelnemen aan deze evenementen is een uitstekende manier om je vaardigheden te testen, te leren van andere spelers en jezelf te meten met de beste squashspelers in de regio.

Rotterdam is de perfecte stad om je squashavontuur te beginnen of voort te zetten. Met state-of-the-art faciliteiten, een ondersteunende gemeenschap, en een keur aan evenementen, biedt Rotterdam alles wat je nodig hebt om te genieten van squash. Of je nu streeft naar verbetering van je spel of gewoon plezier wilt hebben, in Rotterdam vind je de ideale setting.