Locatie media

Squashmere

Laatst geüpdate op 28 februari 2024
68 keer bekeken sinds 27 februari 2024

Over Squashmere

Welkom bij Squashvereniging Squashmere in Almere: Jouw Startpunt voor Squash

Zoek je naar een plek om squash te spelen in Almere? Ontdek Squashvereniging Squashmere, de thuisbasis voor squashliefhebbers van alle niveaus. Bij Squashmere waarderen we je interesse en bezoek aan onze website, dé plek voor informatie over onze squashgemeenschap.

Ontdek Squash in Almere bij Squashmere

Als je meer wilt weten over de activiteiten, faciliteiten en lidmaatschapsopties van Squashmere, ben je hier aan het juiste adres. We streven ernaar om je volledig te informeren over het aanbod en de mogelijkheden binnen onze squashvereniging. Van details over onze locatie bij Club Pellikaan Almere tot de onafhankelijke structuur van onze vereniging, we bieden je alle informatie die je nodig hebt om te besluiten of Squashmere de juiste keuze is voor jou.

Aantal squashbanen

Er wordt gespeeld op de banen van Club Pellikaan Almere.

Faciliteiten op locatie

Airconditioning
Bar
Bar (beperkt open)
Betaald parkeren
Betaald parkeren langs de weg
Buiten terras
Gratis parkeren
Kantine
Kleedhokje
Kleedkamer + douches
Kluisjes
Lessen

Activiteiten op locatie

Clubladder
Competitie
Clubavond
Eredivisie
Soccer squash
Toernooien
Trainer

Evenementen bij Squashmere

Reviews & scores

Er zijn nog geen reviews geschreven. Schrijf een review over Squashmere

Algemene indruk -
Verlichting -
Hoogte plafond (binnen) -
Baan onderhoud -
Faciliteiten -
Gastvrijheid -
Reserveren -
Kantine/bar -

In de buurt van Squashmere

Squashgids in 4 stappen

Over Almere

Ontdek de opwinding van squash in Almere, de ultieme bestemming voor squashliefhebbers! Of je nu een ervaren speler bent of net begint met squash, Squashmere in Almere biedt de perfecte omgeving om je vaardigheden te ontwikkelen, nieuwe mensen te ontmoeten en je passie voor de sport te delen.

Doe mee aan spannende wedstrijden, verbeter je spel met tips van toptrainers en ervaar de unieke sfeer van squash in Almere. Met state-of-the-art faciliteiten, competitieve en recreatieve speelmogelijkheden, en een levendige community, is Squashmere de place-to-be voor iedereen die zijn liefde voor squash wil verdiepen.

Mis deze kans niet om deel uit te maken van een groeiende sportgemeenschap in Almere. Of je nu voor de competitie komt of gewoon voor de gezelligheid, bij Squashmere vind je de ideale mix van passie, plezier en sportiviteit.