Locatie media

Squashclub FOS (A.S.R.C.)

Laatst geüpdate op 28 februari 2024
80 keer bekeken sinds 3 februari 2024

Over Squashclub FOS (A.S.R.C.)

Squashclub FOS (voormalig ASRC) is nog een échte squashclub met ca. 250 leden en speelt in het Frans Otten Stadion in Amsterdam op baan 1,2,9 en 10. Belangrijkste doel van de club is het bieden van faciliteiten om de squashsport zowel recreatief als competitief te beoefenen.

Wat onze vereniging uniek maakt zijn onze clubavonden. Het is regelmatig op maandag en woensdag clubavond, u kunt tijdens de clubavond met, en tegen iedereen spelen van onze vereniging. Uiteraard dien je in het bezit te zijn van een onbeperkte abonnement squash. U kunt zich voor deze clubavonden aanmelden in ons reserveringssysteem.

De clubavonden maken het makkelijker om ook zonder vaste squashpartner lid te worden, er is altijd iemand om een fanatiek potje mee aan te gaan! Er is het hele jaar door, een laddercompetitie waar ieder lid aan mee kan doen. Daarnaast worden er minimaal drie keer per jaar clubtoernooien georganiseerd, trainingsfaciliteiten geboden door de Rich King Academy en heeft de club een flink aantal teams die deelnemen aan de SBN-competitie en 2 Eredivisie teams die strijden om het landskampioenschap.

Aantal squashbanen

Er wordt gespeeld op de banen van Frans Otten Stadion.

Faciliteiten op locatie

Airconditioning
Bar
Bar (beperkt open)
Betaald parkeren
Betaald parkeren langs de weg
Buiten terras
Gratis parkeren
Kantine
Kleedhokje
Kleedkamer + douches
Kluisjes
Lessen

Activiteiten op locatie

Clubavond
Clubladder
Competitie
Eredivisie
Trainer
Soccer squash
Toernooien

Evenementen bij Squashclub FOS (A.S.R.C.)

Reviews & scores

Er zijn nog geen reviews geschreven. Schrijf een review over Squashclub FOS (A.S.R.C.)

Algemene indruk -
Verlichting -
Hoogte plafond (binnen) -
Baan onderhoud -
Faciliteiten -
Gastvrijheid -
Reserveren -
Kantine/bar -

In de buurt van Squashclub FOS (A.S.R.C.)

Squashgids in 4 stappen

Over Amsterdam

Welkom in Amsterdam, een stad die niet alleen bekend staat om haar rijke geschiedenis en bruisende cultuur, maar ook als een broedplaats voor squashliefhebbers van alle niveaus. Of je nu de sport net ontdekt of al jaren speelt, Amsterdam biedt een unieke mix van faciliteiten, gemeenschappen en evenementen die je squashervaring zullen verrijken.

Squash in Amsterdam is meer dan alleen een spel; het is een manier van leven voor velen. De stad ademt een sportieve geest die beginners en professionals samenbrengt. Hier vind je een dynamische squashgemeenschap die zowel de fysieke als de sociale aspecten van de sport viert. De energieke sfeer, gecombineerd met toegankelijke clubs en evenementen, maakt Amsterdam de ideale plek om je passie voor squash te beleven en te delen.

Squash staat bekend om zijn intensiteit en snelheid, waardoor het een uitstekende workout is die zowel je lichaam als geest uitdaagt. Het verbetert je reflexen, behendigheid en cardiovasculaire gezondheid, terwijl het ook een fantastische manier is om stress te verminderen. In Amsterdam kun je deze voordelen ten volle ervaren in een ondersteunende en motiverende omgeving.

De squashgemeenschap in Amsterdam is een van de meest uitnodigende en diverse. Door je aan te sluiten bij deze gemeenschap, krijg je de kans om te leren van ervaren spelers, je vaardigheden te verbeteren via coaching en workshops, en deel te nemen aan lokale en nationale competities. Of je nu op zoek bent naar vriendschappelijke wedstrijden of serieuze competitie, de Amsterdamse squashgemeenschap biedt het allemaal.

Gedurende het hele jaar worden in Amsterdam verschillende squashgerelateerde evenementen en toernooien georganiseerd. Deze evenementen variëren van informele meet-ups en sociale spelen tot professionele wedstrijden waar je je vaardigheden kunt testen tegen andere enthousiastelingen. Het is een uitstekende kans om de sportieve cultuur van Amsterdam te ervaren, nieuwe mensen te ontmoeten en je liefde voor squash te delen.

Of je nu een lokale inwoner bent of de stad bezoekt, de deuren van de Amsterdamse squashclubs staan open voor iedereen. Begin vandaag nog met je squashavontuur in Amsterdam en ontdek zelf waarom deze sport hier zo geliefd is. Met de juiste instelling en een beetje oefening kun je je spel verbeteren, nieuwe vrienden maken en vooral, veel plezier hebben op de baan.