Over Squash & Padel Apeldoorn

Squash is een snelle en dynamische racketsport. Door de bal daar te plaatsen waar je tegenstander hem niet verwacht, kan je het punt winnen. Wanneer de rally’s lang en spectaculair worden, komt conditie en uithoudingsvermogen ook om de hoek kijken. Squash wordt dan ook als het schaken met een bal omschreven!

Met onze negen banen is er altijd wel ruimte om te spelen of te lessen. Onze ervaren trainers zorgen ervoor dat je in een ongedwongen sfeer met veel plezier leert squashen, want dat is waar het om gaat! Squash Apeldoorn biedt tal van mogelijkheden om individueel of in competitieverband te spelen. Met een breed sport- en recreatiepakket, veel flexibiliteit, speciale aandacht voor de jeugd en een grote verscheidenheid aan groepen, zorgen wij ervoor dat iedereen kan deelnemen aan deze intensieve en gezonde indoorsport!

Aantal squashbanen

0

Faciliteiten op locatie

Airconditioning
Bar
Bar (beperkt open)
Betaald parkeren
Betaald parkeren langs de weg
Buiten terras
Gratis parkeren
Kantine
Kleedhokje
Kleedkamer + douches
Kluisjes
Lessen

Activiteiten op locatie

Clubavond
Clubladder
Competitie
Eredivisie
Soccer squash
Toernooien
Trainer

Evenementen bij Squash & Padel Apeldoorn

Reviews & scores

Er zijn nog geen reviews geschreven. Schrijf een review over Squash & Padel Apeldoorn

Algemene indruk -
Verlichting -
Hoogte plafond (binnen) -
Baan onderhoud -
Faciliteiten -
Gastvrijheid -
Reserveren -
Kantine/bar -

In de buurt van Squash & Padel Apeldoorn

Squashgids in 4 stappen

Over Apeldoorn

Ontdek de opwinding van squash in Apeldoorn, de ultieme bestemming voor squashliefhebbers! Of je nu een ervaren speler bent of net begint met squash, Squash & Padel Apeldoorn in Apeldoorn biedt de perfecte omgeving om je vaardigheden te ontwikkelen, nieuwe mensen te ontmoeten en je passie voor de sport te delen.

Doe mee aan spannende wedstrijden, verbeter je spel met tips van toptrainers en ervaar de unieke sfeer van squash in Apeldoorn. Met state-of-the-art faciliteiten, competitieve en recreatieve speelmogelijkheden, en een levendige community, is Squash & Padel Apeldoorn de place-to-be voor iedereen die zijn liefde voor squash wil verdiepen.

Mis deze kans niet om deel uit te maken van een groeiende sportgemeenschap in Apeldoorn. Of je nu voor de competitie komt of gewoon voor de gezelligheid, bij Squash & Padel Apeldoorn vind je de ideale mix van passie, plezier en sportiviteit.