Locatie media

Squash Fitness Arnhem

Laatst geüpdate op 28 februari 2024
126 keer bekeken sinds 1 februari 2024

Over Squash Fitness Arnhem

Squash, een dynamische en uitdagende sport, is het perfecte middel om zowel fysiek als mentaal in vorm te blijven. Bij squashclub Squash Fitness Arnhem bieden wij faciliteiten van topkwaliteit die geschikt zijn voor spelers van elk niveau, van beginners tot gevorderden. Onze club beschikt over professionele squashbanen waarop u uw vaardigheden kunt aanscherpen, uw conditie kunt verbeteren en kunt genieten van de gezonde competitie. Met een breed scala aan trainingsprogramma's, onder leiding van ervaren trainers, bieden wij u de mogelijkheid om uw squashspel naar een hoger niveau te tillen. Daarnaast creëert onze bruisende community een uitnodigende sfeer waar iedereen zich thuis voelt, ongeacht uw ervaringsniveau. Sluit u aan bij onze squashclub en ervaar de perfecte mix van sportiviteit, gezelligheid en persoonlijke ontwikkeling.

Aantal squashbanen

0

Faciliteiten op locatie

Airconditioning
Bar
Bar (beperkt open)
Betaald parkeren
Betaald parkeren langs de weg
Buiten terras
Gratis parkeren
Kantine
Kleedhokje
Kleedkamer + douches
Kluisjes
Lessen

Activiteiten op locatie

Clubladder
Clubavond
Competitie
Eredivisie
Soccer squash
Toernooien
Trainer

Evenementen bij Squash Fitness Arnhem

Reviews & scores

Er zijn nog geen reviews geschreven. Schrijf een review over Squash Fitness Arnhem

Algemene indruk -
Verlichting -
Hoogte plafond (binnen) -
Baan onderhoud -
Faciliteiten -
Gastvrijheid -
Reserveren -
Kantine/bar -

In de buurt van Squash Fitness Arnhem

Squashgids in 4 stappen

Over Arnhem

Ontdek de beste squashfaciliteiten in Arnhem. Of je nu een beginner of een gevorderde speler bent, Arnhem biedt een scala aan opties voor iedereen die zijn squashvaardigheden wil verbeteren. Vind de perfecte club of baan dichtbij jou en sluit je aan bij de lokale squashgemeenschap.

Squash is een uitstekende manier om fit te blijven, nieuwe mensen te ontmoeten en je sportieve vaardigheden te ontwikkelen. Arnhem's squashclubs en -faciliteiten staan bekend om hun gastvrijheid, uitstekende banen en professionele coaching. Of je nu voor je plezier speelt of jezelf serieus wilt uitdagen, in Arnhem vind je de perfecte omgeving.

Met diverse locaties verspreid over de stad is er altijd een squashclub binnen handbereik. Veel clubs bieden naast squashbanen ook cursussen en evenementen aan, waardoor je je technieken kunt verbeteren en deel kunt nemen aan lokale competities.

De squashgemeenschap in Arnhem is levendig en verwelkomend. Sluit je aan bij een club om toegang te krijgen tot professionele coaching, deel te nemen aan toernooien en je spel naar een hoger niveau te tillen. Of je nu op zoek bent naar competitief spel of sociale matches, Arnhem heeft alles wat je nodig hebt om te genieten van squash.