Over Squash Delft

Squash, een dynamische en uitdagende sport, is het perfecte middel om zowel fysiek als mentaal in vorm te blijven. Bij squashclub Squash Delft bieden wij faciliteiten van topkwaliteit die geschikt zijn voor spelers van elk niveau, van beginners tot gevorderden. Onze club beschikt over professionele squashbanen waarop u uw vaardigheden kunt aanscherpen, uw conditie kunt verbeteren en kunt genieten van de gezonde competitie. Met een breed scala aan trainingsprogramma's, onder leiding van ervaren trainers, bieden wij u de mogelijkheid om uw squashspel naar een hoger niveau te tillen. Daarnaast creëert onze bruisende community een uitnodigende sfeer waar iedereen zich thuis voelt, ongeacht uw ervaringsniveau. Sluit u aan bij onze squashclub en ervaar de perfecte mix van sportiviteit, gezelligheid en persoonlijke ontwikkeling.

Aantal squashbanen

0

Faciliteiten op locatie

Bar
Buiten terras
Gratis parkeren
Kantine
Kleedkamer + douches
Lessen
Online reserveren
Verhuur materiaal
Verkoop
Wi-Fi
Airconditioning
Bar (beperkt open)

Activiteiten op locatie

Clubladder
Competitie
Toernooien
Clubavond
Eredivisie
Soccer squash
Trainer

Evenementen bij Squash Delft

Reviews & scores

Er zijn nog geen reviews geschreven. Schrijf een review over Squash Delft

Algemene indruk -
Verlichting -
Hoogte plafond (binnen) -
Baan onderhoud -
Faciliteiten -
Gastvrijheid -
Reserveren -
Kantine/bar -

In de buurt van Squash Delft

Squashgids in 4 stappen

Over Delft

Ontdek de opwinding van squash in Delft, de ultieme bestemming voor squashliefhebbers! Of je nu een ervaren speler bent of net begint met squash, Squash Delft in Delft biedt de perfecte omgeving om je vaardigheden te ontwikkelen, nieuwe mensen te ontmoeten en je passie voor de sport te delen.

Doe mee aan spannende wedstrijden, verbeter je spel met tips van toptrainers en ervaar de unieke sfeer van squash in Delft. Met state-of-the-art faciliteiten, competitieve en recreatieve speelmogelijkheden, en een levendige community, is Squash Delft de place-to-be voor iedereen die zijn liefde voor squash wil verdiepen.

Mis deze kans niet om deel uit te maken van een groeiende sportgemeenschap in Delft. Of je nu voor de competitie komt of gewoon voor de gezelligheid, bij Squash Delft vind je de ideale mix van passie, plezier en sportiviteit.