Locatie media

Sporthal De Ponte

Laatst geüpdate op 27 februari 2024
44 keer bekeken sinds 24 februari 2024

Over Sporthal De Ponte

Ontdek jouw thuisbasis voor squash: Sporthal De Ponte dé squashvereniging voor iedereen

Ben je op zoek naar een plek waar jouw liefde voor squash centraal staat? Zoek niet verder! Onze squashvereniging verwelkomt spelers van alle niveaus, van beginners tot gevorderden, en biedt een bruisende gemeenschap waar de squashsport in al zijn facetten wordt gevierd.

Een gemeenschap die samen groeit

Bij onze squashvereniging draait alles om de gemeenschap. We organiseren regelmatig evenementen, toernooien en sociale bijeenkomsten die onze leden samenbrengen. Of je nu de competitie aangaat of gewoon voor de gezelligheid speelt, je vindt altijd een warme en uitnodigende sfeer.

Aantal squashbanen

0

Faciliteiten op locatie

Airconditioning
Bar
Bar (beperkt open)
Betaald parkeren
Betaald parkeren langs de weg
Buiten terras
Gratis parkeren
Kantine
Kleedhokje
Kleedkamer + douches
Kluisjes
Lessen

Activiteiten op locatie

Clubavond
Clubladder
Competitie
Eredivisie
Soccer squash
Toernooien
Trainer

Evenementen bij Sporthal De Ponte

Reviews & scores

Er zijn nog geen reviews geschreven. Schrijf een review over Sporthal De Ponte

Algemene indruk -
Verlichting -
Hoogte plafond (binnen) -
Baan onderhoud -
Faciliteiten -
Gastvrijheid -
Reserveren -
Kantine/bar -

In de buurt van Sporthal De Ponte

Squashgids in 4 stappen

Over Tielt (stad)

Ontdek de opwinding van squash in Tielt (stad), de ultieme bestemming voor squashliefhebbers! Of je nu een ervaren speler bent of net begint met squash, Sporthal De Ponte in Tielt (stad) biedt de perfecte omgeving om je vaardigheden te ontwikkelen, nieuwe mensen te ontmoeten en je passie voor de sport te delen.

Doe mee aan spannende wedstrijden, verbeter je spel met tips van toptrainers en ervaar de unieke sfeer van squash in Tielt (stad). Met state-of-the-art faciliteiten, competitieve en recreatieve speelmogelijkheden, en een levendige community, is Sporthal De Ponte de place-to-be voor iedereen die zijn liefde voor squash wil verdiepen.

Mis deze kans niet om deel uit te maken van een groeiende sportgemeenschap in Tielt (stad). Of je nu voor de competitie komt of gewoon voor de gezelligheid, bij Sporthal De Ponte vind je de ideale mix van passie, plezier en sportiviteit.