Locatie media

Sportcentrum Laguna

Laatst geüpdate op 27 februari 2024
104 keer bekeken sinds 24 februari 2024

Over Sportcentrum Laguna

Squash, een dynamische en uitdagende sport, is het perfecte middel om zowel fysiek als mentaal in vorm te blijven. Bij squashclub Sportcentrum Laguna bieden wij faciliteiten van topkwaliteit die geschikt zijn voor spelers van elk niveau, van beginners tot gevorderden. Onze club beschikt over professionele squashbanen waarop u uw vaardigheden kunt aanscherpen, uw conditie kunt verbeteren en kunt genieten van de gezonde competitie. Met een breed scala aan trainingsprogramma's, onder leiding van ervaren trainers, bieden wij u de mogelijkheid om uw squashspel naar een hoger niveau te tillen. Daarnaast creëert onze bruisende community een uitnodigende sfeer waar iedereen zich thuis voelt, ongeacht uw ervaringsniveau. Sluit u aan bij onze squashclub en ervaar de perfecte mix van sportiviteit, gezelligheid en persoonlijke ontwikkeling.

Aantal squashbanen

0

Faciliteiten op locatie

Airconditioning
Bar
Bar (beperkt open)
Betaald parkeren
Betaald parkeren langs de weg
Buiten terras
Gratis parkeren
Kantine
Kleedhokje
Kleedkamer + douches
Kluisjes
Lessen

Activiteiten op locatie

Clubavond
Clubladder
Competitie
Eredivisie
Soccer squash
Toernooien
Trainer

Evenementen bij Sportcentrum Laguna

Reviews & scores

Er zijn nog geen reviews geschreven. Schrijf een review over Sportcentrum Laguna

Algemene indruk -
Verlichting -
Hoogte plafond (binnen) -
Baan onderhoud -
Faciliteiten -
Gastvrijheid -
Reserveren -
Kantine/bar -

In de buurt van Sportcentrum Laguna

Squashgids in 4 stappen

Over Knokke-Heist

Ontdek de opwinding van squash in Knokke-Heist, de ultieme bestemming voor squashliefhebbers! Of je nu een ervaren speler bent of net begint met squash, Sportcentrum Laguna in Knokke-Heist biedt de perfecte omgeving om je vaardigheden te ontwikkelen, nieuwe mensen te ontmoeten en je passie voor de sport te delen.

Doe mee aan spannende wedstrijden, verbeter je spel met tips van toptrainers en ervaar de unieke sfeer van squash in Knokke-Heist. Met state-of-the-art faciliteiten, competitieve en recreatieve speelmogelijkheden, en een levendige community, is Sportcentrum Laguna de place-to-be voor iedereen die zijn liefde voor squash wil verdiepen.

Mis deze kans niet om deel uit te maken van een groeiende sportgemeenschap in Knokke-Heist. Of je nu voor de competitie komt of gewoon voor de gezelligheid, bij Sportcentrum Laguna vind je de ideale mix van passie, plezier en sportiviteit.