Locatie media

Max Heemskerk

Laatst ge├╝pdate op 1 maart 2024
56 keer bekeken sinds 22 februari 2024

Over Max Heemskerk

Welkom bij MAXsquash, een vereniging die trots haar oorsprong vindt in Beverwijk. Sinds onze oprichting in 1989, onder de naam Squash Beverwijk, hebben we een rijke traditie opgebouwd, inclusief teams die op alle niveaus concurreren en het bekende Squash Experience toernooi organiseren. Onze kernwaarden, gezelligheid en een sterk clubgevoel, zijn onveranderd gebleven, ondanks de gedwongen sluiting van ons centrum in Beverwijk door de pandemie.

Met een veerkrachtige spirit hebben onze leden voor een doorstart gezorgd, waardoor MAX Squash is ontstaan. Het avontuur gaat voort, met een geschiedenis rijk aan vriendschappen, en squashmogelijkheden voor spelers van alle niveaus en leeftijden.

Bij MAX Squash zetten we onze volledige squashagenda voort, met competitieteams voor zowel dames als heren, diverse (club)toernooien, en onze wekelijkse clubavond op maandag vanaf 18:00 uur en -middag op zaterdag vanaf 15:00 uur. We zijn trots op onze ereleden Tony Perez, John Hietbrink en Rick Luttikhuizen voor hun bijdragen aan onze gemeenschap.

Onze thuisbasis is nu sportcentrum Heemskerk, waar we beschikken over 9 squashbanen, goed onderhouden kleedkamers en douchefaciliteiten. De bar in het centrum wordt beheerd door Peakz Padel, wat zorgt voor een compleet sportieve ervaring.

Benieuwd naar wat MAX Squash te bieden heeft? Of het nu gaat om een gratis proefsessie of direct lid worden, bezoek onze website, bel naar het sportcentrum op 0251-237114, of benader een van onze bestuursleden persoonlijk.

Sluit je aan bij onze warme gemeenschap van squashliefhebbers. We kijken ernaar uit je te verwelkomen bij MAX Squash!

Aantal squashbanen

Er wordt gespeeld op de banen van Sportcentrum Heemskerk.

Faciliteiten op locatie

Airconditioning
Bar
Bar (beperkt open)
Betaald parkeren
Betaald parkeren langs de weg
Buiten terras
Gratis parkeren
Kantine
Kleedhokje
Kleedkamer + douches
Kluisjes
Lessen

Activiteiten op locatie

Clubladder
Competitie
Soccer squash
Clubavond
Eredivisie
Toernooien
Trainer

Evenementen bij Max Heemskerk

Reviews & scores

Er zijn nog geen reviews geschreven. Schrijf een review over Max Heemskerk

Algemene indruk -
Verlichting -
Hoogte plafond (binnen) -
Baan onderhoud -
Faciliteiten -
Gastvrijheid -
Reserveren -
Kantine/bar -

In de buurt van Max Heemskerk

Squashgids in 4 stappen

Over Heemskerk

Ontdek de opwinding van squash in Heemskerk, de ultieme bestemming voor squashliefhebbers! Of je nu een ervaren speler bent of net begint met squash, Max Heemskerk in Heemskerk biedt de perfecte omgeving om je vaardigheden te ontwikkelen, nieuwe mensen te ontmoeten en je passie voor de sport te delen.

Doe mee aan spannende wedstrijden, verbeter je spel met tips van toptrainers en ervaar de unieke sfeer van squash in Heemskerk. Met state-of-the-art faciliteiten, competitieve en recreatieve speelmogelijkheden, en een levendige community, is Max Heemskerk de place-to-be voor iedereen die zijn liefde voor squash wil verdiepen.

Mis deze kans niet om deel uit te maken van een groeiende sportgemeenschap in Heemskerk. Of je nu voor de competitie komt of gewoon voor de gezelligheid, bij Max Heemskerk vind je de ideale mix van passie, plezier en sportiviteit.