Locatie media

Max Health Club - Locatie Aan de Vliet

Laatst ge├╝pdate op 28 februari 2024
127 keer bekeken sinds 8 februari 2024

Over Max Health Club - Locatie Aan de Vliet

Bij Max Health Club - Locatie Aan de Vliet werd er voor het eerst squash gespeeld in 2/2024 op 9 squashbanen.

Bij Max Health Club - Locatie Aan de Vliet kunnen squashlessen gevolgd worden bij Anjema Squash Academy. Wil je ook squashlessen volgen neem dan contact op.

Aantal squashbanen

0

Faciliteiten op locatie

Airconditioning
Bar
Bar (beperkt open)
Betaald parkeren
Betaald parkeren langs de weg
Buiten terras
Gratis parkeren
Kantine
Kleedhokje
Kleedkamer + douches
Kluisjes
Lessen

Activiteiten op locatie

Clubladder
Competitie
Clubavond
Eredivisie
Soccer squash
Toernooien
Trainer

Evenementen bij Max Health Club - Locatie Aan de Vliet

Reviews & scores

Er zijn nog geen reviews geschreven. Schrijf een review over Max Health Club - Locatie Aan de Vliet

Algemene indruk -
Verlichting -
Hoogte plafond (binnen) -
Baan onderhoud -
Faciliteiten -
Gastvrijheid -
Reserveren -
Kantine/bar -

In de buurt van Max Health Club - Locatie Aan de Vliet

Squashgids in 4 stappen

Over Den Haag

Den Haag, de internationale stad van vrede en recht, biedt ook een bruisende omgeving voor squashliefhebbers. Met een rijke sportcultuur en uitstekende faciliteiten verwelkomt de stad spelers van alle niveaus om deel te nemen aan deze energieke en tactische sport. Ontdek hoe squash in Den Haag je niet alleen fitter maakt, maar ook deel laat uitmaken van een hechte gemeenschap.

In Den Haag vind je een unieke combinatie van internationale diversiteit en lokale gezelligheid, wat de squashgemeenschap ten goede komt. De stad biedt talrijke mogelijkheden om te spelen, te leren en te groeien, ongeacht je ervaringsniveau. Van moderne clubs met topfaciliteiten tot evenementen die spelers uit alle hoeken van de wereld aantrekken, Den Haag is een stad waar squash leeft.

Squash is een intensieve sport die zowel fysieke behendigheid als mentale scherpte vereist. Het speelt een cruciale rol in het verbeteren van je conditie, kracht en snelheid, terwijl het ook je besluitvaardigheid en strategisch denken aanscherpt. De squashclubs in Den Haag bieden programma's aan die zijn ontworpen om deze vaardigheden te ontwikkelen, ondersteund door een gemeenschap die je motiveert en inspireert.

De squashgemeenschap in Den Haag staat bekend om haar inclusiviteit en dynamiek. Het is een gemeenschap waar beginners hartelijk worden ontvangen en ervaren spelers worden uitgedaagd. Door je aan te sluiten bij deze gemeenschap, krijg je toegang tot coaching, sparringpartners en competitieve wedstrijden. Bovendien biedt het de kans om te netwerken en vriendschappen te sluiten met mensen die je passie delen.

Den Haag is gastheer van een reeks squashevenementen en toernooien die spelers van alle niveaus aantrekken. Deze evenementen zijn perfecte gelegenheden om je spel te testen, te leren van de besten en jezelf te meten met andere enthousiastelingen. Van lokale clubcompetities tot internationale toernooien, er is altijd een evenement dat bij je past.

Of je nu nieuw bent in de sport of je squashvaardigheden naar een hoger niveau wilt tillen, Den Haag biedt alle mogelijkheden om dit te realiseren. Ontdek de diverse clubs, sluit je aan bij de gemeenschap en geniet van de sport in een stad die sport en cultuur op unieke wijze combineert. Jouw squashavontuur in Den Haag begint hier!