Locatie media

Gooische Squash Rackets Club

Laatst ge├╝pdate op 28 februari 2024
41 keer bekeken sinds 27 februari 2024

Over Gooische Squash Rackets Club

Ontdek de Gooische Squash Rackets Club, GSRC (voorheen bekend als Squash Rackets Club Blaricum of SRCB), een van de meest historische squashverenigingen van Nederland. Onze thuisbasis is gevestigd binnen de muren van Coronel Sports in Huizen, waar de sfeer relaxed en uitnodigend is. Bij GSRC is er ruimte voor iedereen, of je nu voor de gezelligheid komt spelen of je competitieve kant wilt ontdekken met ons herenteam dat uitstekend presteert in de competitie.

De faciliteiten van GSRC zijn topnotch, klaar om jouw squashervaring naar een hoger niveau te tillen. Voel je de kriebels om zelf een squashracket op te pakken? We nodigen je van harte uit om langs te komen en de unieke vibe van onze club te ervaren.

Enthousiast om direct lid te worden? Dan hebben we goed nieuws: GSRC biedt competitieve lidmaatschapstarieven die je bij weinig andere clubs zult vinden. En als je besluit om gedurende het lopende seizoen lid te worden, passen we de contributie aan naar de resterende maanden, zodat je nooit te veel betaalt.

Kom bij GSRC voor de ultieme squashervaring in een gemeenschap die zowel de recreatieve speler als de competitieve atleet verwelkomt.

Aantal squashbanen

Er wordt gespeeld op de banen van Coronel Sports.

Faciliteiten op locatie

Airconditioning
Bar
Bar (beperkt open)
Betaald parkeren
Betaald parkeren langs de weg
Buiten terras
Gratis parkeren
Kantine
Kleedhokje
Kleedkamer + douches
Kluisjes
Lessen

Activiteiten op locatie

Clubavond
Clubladder
Competitie
Eredivisie
Soccer squash
Toernooien
Trainer

Evenementen bij Gooische Squash Rackets Club

Reviews & scores

Er zijn nog geen reviews geschreven. Schrijf een review over Gooische Squash Rackets Club

Algemene indruk -
Verlichting -
Hoogte plafond (binnen) -
Baan onderhoud -
Faciliteiten -
Gastvrijheid -
Reserveren -
Kantine/bar -

In de buurt van Gooische Squash Rackets Club

Squashgids in 4 stappen

Over Huizen

Ontdek de opwinding van squash in Huizen, de ultieme bestemming voor squashliefhebbers! Of je nu een ervaren speler bent of net begint met squash, Gooische Squash Rackets Club in Huizen biedt de perfecte omgeving om je vaardigheden te ontwikkelen, nieuwe mensen te ontmoeten en je passie voor de sport te delen.

Doe mee aan spannende wedstrijden, verbeter je spel met tips van toptrainers en ervaar de unieke sfeer van squash in Huizen. Met state-of-the-art faciliteiten, competitieve en recreatieve speelmogelijkheden, en een levendige community, is Gooische Squash Rackets Club de place-to-be voor iedereen die zijn liefde voor squash wil verdiepen.

Mis deze kans niet om deel uit te maken van een groeiende sportgemeenschap in Huizen. Of je nu voor de competitie komt of gewoon voor de gezelligheid, bij Gooische Squash Rackets Club vind je de ideale mix van passie, plezier en sportiviteit.