Locatie media

Fitlink

Laatst geüpdate op 27 februari 2024
110 keer bekeken sinds 27 februari 2024

Over Fitlink

Ontdek jouw thuisbasis voor squash: Fitlink dé squashvereniging voor iedereen

Ben je op zoek naar een plek waar jouw liefde voor squash centraal staat? Zoek niet verder! Onze squashvereniging verwelkomt spelers van alle niveaus, van beginners tot gevorderden, en biedt een bruisende gemeenschap waar de squashsport in al zijn facetten wordt gevierd.

Een gemeenschap die samen groeit

Bij onze squashvereniging draait alles om de gemeenschap. We organiseren regelmatig evenementen, toernooien en sociale bijeenkomsten die onze leden samenbrengen. Of je nu de competitie aangaat of gewoon voor de gezelligheid speelt, je vindt altijd een warme en uitnodigende sfeer.

Aantal squashbanen

0

Faciliteiten op locatie

Airconditioning
Bar
Bar (beperkt open)
Betaald parkeren
Betaald parkeren langs de weg
Buiten terras
Gratis parkeren
Kantine
Kleedhokje
Kleedkamer + douches
Kluisjes
Lessen

Activiteiten op locatie

Clubavond
Clubladder
Competitie
Eredivisie
Soccer squash
Toernooien
Trainer

Evenementen bij Fitlink

Reviews & scores

Er zijn nog geen reviews geschreven. Schrijf een review over Fitlink

Algemene indruk -
Verlichting -
Hoogte plafond (binnen) -
Baan onderhoud -
Faciliteiten -
Gastvrijheid -
Reserveren -
Kantine/bar -

In de buurt van Fitlink

Squashgids in 4 stappen

Over Diepenbeek

Ontdek de opwinding van squash in Diepenbeek, de ultieme bestemming voor squashliefhebbers! Of je nu een ervaren speler bent of net begint met squash, Fitlink in Diepenbeek biedt de perfecte omgeving om je vaardigheden te ontwikkelen, nieuwe mensen te ontmoeten en je passie voor de sport te delen.

Doe mee aan spannende wedstrijden, verbeter je spel met tips van toptrainers en ervaar de unieke sfeer van squash in Diepenbeek. Met state-of-the-art faciliteiten, competitieve en recreatieve speelmogelijkheden, en een levendige community, is Fitlink de place-to-be voor iedereen die zijn liefde voor squash wil verdiepen.

Mis deze kans niet om deel uit te maken van een groeiende sportgemeenschap in Diepenbeek. Of je nu voor de competitie komt of gewoon voor de gezelligheid, bij Fitlink vind je de ideale mix van passie, plezier en sportiviteit.