Locatie media

E.S.S.R.V. Quatsh

Laatst geüpdate op 28 februari 2024
71 keer bekeken sinds 8 februari 2024

Over E.S.S.R.V. Quatsh

Ontstaan van E.S.S.R.V. Quatsh: De pionier in studenten squash

De beginjaren van Quatsh
Opgericht in 1981, staat E.S.S.R.V. Quatsh te boek als de oudste studenten squashvereniging van Nederland, een titel die we met trots dragen. De keuze voor de naam 'Quatsh', een speelse verwijzing naar het woord 'onzin', weerspiegelt het typisch studentikoze karakter van onze vereniging. In de beginjaren bestond Quatsh uit een hechte groep van ongeveer 50 leden, maar door de jaren heen heeft onze vereniging een aanzienlijke groei doorgemaakt.

Vanaf het oprichtingsjaar heeft Quatsh zich ingezet voor het organiseren van jaarlijkse kampioenschappen, beginnend binnen Eindhoven en uitbreidend naar het bekende open toernooi: de Quatsh Open. Dit jaar markeren we de 29e editie van de Quatsh Open, een evenement dat onze betrokkenheid bij zowel lokale als nationale squashgemeenschappen onderstreept. Daarnaast heeft Quatsh consequent deelgenomen aan diverse andere competities en toernooien, waaronder de Kleine-Kompetitie en de Battle of the Cities.

Quatsh vandaag de dag
Met bijna 80 leden is Quatsh niet alleen in grootte toegenomen, maar ook in ambitie. We streven ernaar onze gemeenschap verder uit te bouwen, met een focus op zowel sportieve prestaties als het versterken van onze sociale banden. Het organiseren van wedstrijden, competities en vooral sociale activiteiten speelt een centrale rol in het creëren van een levendige en inclusieve verenigingscultuur. Ons doel is om de leukste studenten squashvereniging van het zuiden te zijn en te blijven, waarbij plezier en passie voor squash hand in hand gaan.

Bij E.S.S.R.V. Quatsh gaat het om meer dan alleen squash; het gaat om het opbouwen van vriendschappen, het delen van onvergetelijke ervaringen en het actief bijdragen aan een bruisend studentenleven. Wil je deel uitmaken van onze groeiende familie en meedoen aan de 29e Quatsh Open of meer weten over onze activiteiten? Bezoek onze website en ontdek hoe je je kunt aansluiten bij de oudste en gezelligste studenten squashvereniging van Nederland.

Aantal squashbanen

Er wordt gespeeld op de banen van Studentensportcentrum Eindhoven.

Faciliteiten op locatie

Bar (beperkt open)
Kantine
Kleedkamer + douches
Kluisjes
Lessen
Vending machine
Verhuur materiaal
Airconditioning
Bar
Betaald parkeren
Betaald parkeren langs de weg
Buiten terras

Activiteiten op locatie

Clubladder
Competitie
Trainer
Clubavond
Eredivisie
Soccer squash
Toernooien

Evenementen bij E.S.S.R.V. Quatsh

Reviews & scores

Er zijn nog geen reviews geschreven. Schrijf een review over E.S.S.R.V. Quatsh

Algemene indruk -
Verlichting -
Hoogte plafond (binnen) -
Baan onderhoud -
Faciliteiten -
Gastvrijheid -
Reserveren -
Kantine/bar -

In de buurt van E.S.S.R.V. Quatsh

Squashgids in 4 stappen

Over Eindhoven

Ontdek de opwinding van squash in Eindhoven, de ultieme bestemming voor squashliefhebbers! Of je nu een ervaren speler bent of net begint met squash, E.S.S.R.V. Quatsh in Eindhoven biedt de perfecte omgeving om je vaardigheden te ontwikkelen, nieuwe mensen te ontmoeten en je passie voor de sport te delen.

Doe mee aan spannende wedstrijden, verbeter je spel met tips van toptrainers en ervaar de unieke sfeer van squash in Eindhoven. Met state-of-the-art faciliteiten, competitieve en recreatieve speelmogelijkheden, en een levendige community, is E.S.S.R.V. Quatsh de place-to-be voor iedereen die zijn liefde voor squash wil verdiepen.

Mis deze kans niet om deel uit te maken van een groeiende sportgemeenschap in Eindhoven. Of je nu voor de competitie komt of gewoon voor de gezelligheid, bij E.S.S.R.V. Quatsh vind je de ideale mix van passie, plezier en sportiviteit.